Restaurant

Een goed restaurant in Aalsmeer

Zoek je een restaurant waar je heerlijk kunt eten en lekker kunt zitten, dan kan je terecht bij een restaurant in Aalsmeer die De zwarte ruiter heet! Dit restaurant is dichtbij veel andere winkels. Bij dit restaurant kan je heerlijk gaan eten, maar je kan ook gewoon een lekkere koffie drinken op het terras!

Het eten

Bij dit restaurant Aalsmeer zit er natuurlijk een prachtige en lekkere menu bij. Wil je gewoon simpel gaan lunchen? Dan kan dat zeker. Voor het lunchen is er een menu met heerlijke gerechten. Als je hier gaat lunchen kun je kiezen uit verschillende soorten broodjes, voorgerechten, hoofdgerechten en zoetigheden! Op dit menu staan veel verschillende gerechten waarmee jij jouw buik mee kunt vullen! Wil je hier naast lunchen ook dineren in de avond dan kan dat ook! Je hebt hier verschillende gerechten voor het voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerechten, nagerechten, voor de kids, bij de borrel en ook nog verschillende koffies. Er is veel keuze waardoor er altijd iets tussen zit voor iedereen die je meeneemt! Naast deze heerlijke koffies is er ook een dranken menu. Op dit menu zit bijna alles erop wat je kunt drinken. 

Ook staan er verschillende borrelhapjes tussen. Een perfecte tussendoortje! Er is veel keuze! Wat iedereen fijn vind! Er zijn veel verschillende prijzen maar ze zijn niet duur! Je kan hier genieten van het eten met verschillende mensen. Ook letten ze goed op als je voedselallergieën hebt. Als je het doorgeeft aan een medewerker dat je allergieën hebt letten ze daarop en kunnen ze jou ook helpen met een keuze maken! Als je liever thuis wilt eten kun je het afhalen of laten bezorgen! Bij het bezorgen zit er een bepaalde reis limiet aan en er wordt een klein prijsje berekend met het bezorgen.

 Als je een feestje hebt te vieren dan kun je dat ook regelen bij de zwarte ruiter. Ze hebben hier speciale decoratie voor waardoor het helemaal in de feeststemming komt. Hiervoor kan je hen bellen en een afspraak maken. Wanneer je bij dit restaurant bent kan je ook nog eens meegenieten met sportevenementen. Er is een tv achter de bar waar je mee kunt kijken naar de wedstrijden.

Als je dit restaurant heerlijk vond en je wilt graag dit restaurant aanbevelen aan familie of vrienden of je wilt dit geven als verjaardagscadeau kun je hen een cadeaubon geven! Je kan een cadeaubon kopen via de website of in het restaurant zelf. Wanneer je deze cadeaubon aan het kopen bent kun je zelf de prijs bepalen. Als je vragen hebt hierover of iets anders kan je hen gerust een mailtje sturen of bij hun langskomen! Ze helpen jou graag zodat jij een tevreden klant bent! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *