kerstpakketten

Met dit handige stappenplan vind jij de ideale kerstpakketten dit jaar

Welke werkgever wil nu niet de ideale kerstpakketten vinden voor zijn of haar personeel? Het probleem is alleen dat wat een ideaal kerstpakket is voor de één, dat voor de ander niet is. Hoe kun je iedereen tevreden stellen als iedereen zo anders is? Volg het onderstaande stappenplan en je vindt een kerstpakket waarmee in indruk maakt op al je personeel.

1.      Het begint met een kerstpakketten enquête

Stuur eerst een korte vragenlijst rond onder je personeel waarin je ze vraagt wat ze graag willen hebben. Dat geeft jou niet alleen waardevolle informatie, maar je geeft je medewerkers ook inspraak en dat werkt direct motiverend. Een goede vraag in je enquête is om het ideale kerstpakket te omschrijven of om aan te geven wat er de vorige keer wel- en niet goed was. Wil je echt weten wat de verwachtingen zijn, dan vraag je je personeel wat ze graag in hun kerstpakketten willen ontvangen dit jaar.

2.      Zoek de overeenkomsten

De volgende stap is dat je overeenkomsten opzoekt voor iedere ontvanger van je kerstpakketten. Deze overeenkomsten bepalen de uitvoering en de inhoud van je kerstpakket dit jaar, want dit zijn de punten waarmee je iedereen aanspreekt. Hier vind je alvast een aantal ideeën.

  • Kies voor een kerstpakket in je huiskleur en met het logo verwerkt in de verpakking, want jullie werken allemaal voor dezelfde werkgever.
  • Omdat jullie allemaal naar hetzelfde doel werken, kies je een kerstpakket met een artikel dat hiernaar refereert. Leggen jullie dakisolatie, dan is een wollen muts een goede keuze.
  • De prestaties die het bedrijf levert zijn te wijden aan de bijdragen van het personeel. Kies een belangrijke gebeurtenis van het afgelopen jaar en verwijs daarnaar met een thema. Een Duits thema, bijvoorbeeld, als jullie een eerste winkel over de grens in Duitsland hebben weten te openen.

3.      Kies een online winkel

Nu je weet wat je personeel graag wil hebben en nu je weet welke overeenkomsten je wilt aanspreken, kun je op zoek naar een goede winkel die deze kerstpakketten verkoopt. Een webwinkel is dan een hele verstandige keuze, want daar vind je het grootste assortiment en de laagste prijs. Daarnaast heb je dan ook niets te maken met de kerstdrukte en zijn er geen openingstijden. Sterker nog, je kunt het assortiment het hele jaar lang bekijken en zo echt je tijd nemen voor je beslissing. Gebruik de filters om alleen de kerstpakketten naar voren te brengen die binnen je budget en je wensen vallen en je vindt vast een geschikte optie.

4.      De pakketten bestellen

Het enige wat je dan nog moet doen is je bestelling plaatsen en online is dat ook zo gedaan. Geef aan hoeveel kerstpakketten je precies wilt bestellen en wanneer en waar je ze geleverd wilt hebben. Het is ook mogelijk om verschillende opties te kiezen, bijvoorbeeld een aparte versie voor mannen en voor vrouwen, of voor stagiaires en vaste medewerkers. Volg deze stappen en ook jij vindt de ideale kerstpakketten of eindejaarsgeschenken dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *