Borrelen in Scheveningen

We kennen het probleem allemaal wel; het verzinnen van een leuke activiteit om te doen. Maar we allemaal eerlijk zijn vinden we het toch het allerleukst om gewoon op het terras te zitten met een goed glas wijn en een hele hoop borrelhapjes.

De perfecte plek om dit te doen is Scheveningen. Scheveningen heeft een prachtig strand waar je heerlijk kan borrelen en nog meer leuke activiteiten kan beleven. Wil je weten wat? Lees dan snel verder.

De perfecte borrel plek

Waar mijn vrienden en ik heel veel te vinden zijn, is bij een strandtent in Scheveningen. Een van onze favoriete plek is dan toch wel Barbarossa Beach. Het is de perfecte plek om van de zon te genieten, heerlijk te eten en natuurlijk drankjes te nuttigen. Op sommige dagen gebruiken zij de BBQ om de maaltijden te bereiden, wat echt een aanrader is.

Wandelen

Scheveningen is ook ideaal voor een goede strandwandeling. Voordat ik ga borrelen, ga ik vaak eerst even lekker wandelen met mijn vrienden langs de boulevard. Daarnaast is er ook een pier waarbij zij super veel leuke winkeltjes hebben.

Uiteten

Als je dan toch in Scheveningen bent kan je er net zo goed blijven voor het avond eten. De meeste restaurants in Scheveningen zijn toch wel langs het strand te vinden. Dit is naar mijn mening ook de leukste plek om een goede maaltijd te nuttigen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *